Lattiatyynynpäällinen Moonika
Lattiatyynynpäällinen Moonika
Lattiatyynynpäällinen Moonika

Lattiatyynynpäällinen Moonika

69,90 €
sis. 24 % ALV
Viehkeä, pallokuosinen lattiatyynynpäällinen väripilkuksi sisustukseen.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Lattiatyynynpäällinen - Moonika

Lattiatyynynpäällinen on tärkeä osa kodin viihtyisyyttä ja toimivuutta. Se tarjoaa pehmeän alustan istumiselle, leikkimiselle ja rentoutumiselle. Lattiatyynynpäällinen voi myös olla kaunis yksityiskohta, joka luo tunnelmaa ja väriä huoneeseen. 

Kun valitset lattiatyynypäällistä, kannattaa kiinnittää huomiota sen kankaaseen. Kankaan tulisi olla kestävää, helppohoitoista ja miellyttävän tuntuista. Kuosin tulisi heijastaa omaa makuasi ja sopia yhteen muiden tekstiilien kanssa.

Kun haet laadukasta ja vuosia kestävää lattiatyynynpäällistä suosittelen lämpimästi tätä Moonika-kuosillista päällistä, joka on helppohoitoinen, vesipestävä ja silittämättäkin siisti.  Päällinen sopii niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen. Nukkaantumaton lattiatyynynpäällinen on huoliteltu valkoisin terein ja suljetaan vetoketjulla.Lattiatyynynpäälliset kaiken kokoisina

Meiltä saat niin neliön- kuin pyöreänmuotoisia lattiatyynynpäällisiä, jotka istuvat hyvin sekä korkeisiin että mataliin tyynyihin.

Ennen kuin tilaat lattiatyynyllesi uuden päällisen, kerro meille asiakaspalautteella, millainen lattiatyynysi on. Ilmoita tyynyn muoto ja koko. Jos sinulla on vanha tyynynpäällinen, voit mitata sen tai lähettää meille malliksi. Kuvat ovat myös hyödyllisiä, sillä ne auttavat meitä toteuttamaan toiveesi mahdollisimman hyvin. Kun olemme saaneet palautteesi, voit tilata räätälöidyn lattiatyynynpäällisen verkkokaupastamme.

Tilaa nyt uusi lattiatyynynpäällinen ja nauti sen mukavuudesta!

  •  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

Ole yhteydessä tästä asiakaspalaute tai soita 0400-738918, kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, mitä ikinä. 

Arvosana