Lattiatyynynpäällinen | Napakka
Lattiatyynynpäällinen | Napakka
Lattiatyynynpäällinen | Napakka

Lattiatyynynpäällinen | Napakka

69,90 €
sis. 24 % ALV
Olisiko aika piristää sisustusta ja vaihtaa lattiatyynylle uusi päälliinen, joka loisi kotiin myös uutta tunnelmaa.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Uudesta lattiatyynynpäällisestä on iloa ja hyötyä pitkään

Onko lattiatyynysi muuten ihan ok, mutta haluaisit vaihtaa siihen uuden päällisen? 

Näillä kestävillä, napakoilla päällisillä piristät kotiasi ja luot mukavan rentouttavan tunnelman olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Tyylikäs lattiatyynynpäällinen on valmistettu laadukkaasta puuvillakankaasta, joka kestää kovaa kulutusta.

Laatu: Kutistumaton, 100 % vahva puuvilla 

Lattiatyynynpäällinen suljetaan vetoketjulla ja siinä on terehuolittelu, joka antaa sille viimeistellyn ilmeen. Päällinen on helppo pitää puhtaana, sillä se voidaan pestä 30 asteisella pesuohjelmalla pesukoneessa. Rumpukuivaus sallittu, mutta suosittelemme kuivausta ilmavasti.

Ilmaiset kangasnäytteet

Lattiatyynynpäällisiä on saatavana useissa eri väreissä. Jos et ole varma, mikä väri sopii parhaiten sinun kotiisi, voit tilata ilmaisia kangasnäytteitä asiakaspalvelustamme. Näin voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sen, joka miellyttää sinua eniten.Lattiatyynynpäällinen mittatilauksella

Jos haluat tilata meiltä uuden päällisen lattiatyynyllesi, tarvitsemme joitakin tietoja. Kerro meille lattiatyynysi muoto, koko ja korkeus senttimetreinä. Voit myös lähettää meille kuvan lattiatyynystä ja vanhasta päällisestä. Jos mahdollista, voit myös postittaa meille vanhan päällisen, niin voimme käyttää sitä mallina uutta varten. Näin varmistamme, että saat juuri sellaisen lattiatyynynpäällisen kuin haluat.


Tilaa nyt lattiatyynynpäällinen ja nauti mukavasta lattiatyynystä!

  •  Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Sinulla on mahdollisuus saada lattiatyynynpäällinen myös kaksivärisenä - yksi väri yhdellä puolella ja toinen toisella!  Tämä on loistava tapa vaihtaa ilmettä helposti ja nopeasti.

Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä. Ole yhteydessä tästä -asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 (ma-pe 9-17).
Arvosana