Muototyynynsuoja | Mikrokuitu
Muototyynynsuoja | Mikrokuitu
Muototyynynsuoja | Mikrokuitu
Muototyynynsuoja | Mikrokuitu

Muototyynynsuoja | Mikrokuitu

39,90 €
sis. 24 % ALV
Vedenpitävät, miellyttävän pehmeät, mikrokuitukankaiset Full Moonin tyynynsuojat ovat hengittäviä ja estävät pölypunkkien, bakteerien ja allergeenien kasvua.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Mikrokuitu-muototyynynsuoja

Ei mikään voita sitä tunnetta, kun herää virkeänä uuteen päivään ja yksi tärkeimmistä tekijöistä hyvän unen laatuun on puhdas tyyny! 

Jos tyynysi on likainen ja täynnä epäpuhtauksia, se voi aiheuttaa sinulle kaikenlaista harmia, kuten nenän tukkoisuutta, silmien ärsytystä ja ennen kaikkea huonoja unia. Siksi tyyny pitää pestä usein ja vaihtaa uusiin.

Säästää rahaa ja vähentää vaivaa

Sinun ei tarvitse pestä tyynyjä eikä hankkia uusia niin usein, kun puet tyynysi laadukkaisiin ja helppohoitoisiin mikrokuitu-tyynynsuojiin. 

Miellyttävän tuntuiset tyynynsuojat ovat loistava tapa pitää tyynyt hyväkuntoisina ja hygieenisinä pitkään, sillä ne estävät pölypunkkien, bakteerien ja allergeenien kasvua. Full Moonin mikrokuitu-tyynynsuojat suojaavat tyynysi myös kaikilta nesteiltä, lialta, hieltä ja pölyltä, joten sinä voit nukkua rauhallisesti yösi ja herätä virkeänä. 

Tynynsuojan kangaslaatu ja hoito

Pehmeä, hengittävä ja helppohoitoinen mikrokuitukangas on paras, materiaali pitämään tyynyt, peitot ja patjat hyväkuntoisina pitkään. Tyynynsuoja kannattaa pestä ennen käyttöä, jolloin se saavuttaa optimaalisen koon ja pehmeän tuntuman.

Pestään 60 asteisella pesuohjelmalla ja tarvittaessa 95 asteessa, rumpukuivaus- ja silityskielto. Eivät kestä valkaisuaineita eikä kemiallisia pesuja. 

Jos haluat tutustua miellyttävään kankaaseen, lähetä viesti ja ihastu. Saat ilmaisen näytteen kotiisi parissa päivässä.

Full Moonin kotimaiset mikrokuitu-tyynynsuojat ovat edullinen ja ekologinen valinta, koska ne kestävät oikein hoidettuina kymmeniä vuosia. Hanki siis laadukkaat tyynynsuojat ja nuku terveellisempiä ja mukavampia unia!

Tilaa nyt mikrokuitu-tyynynsuojat ja nauti puhtaita unia!

  •  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Arvosana