Niska-hartiatyynynsuoja | Mikrokuitu
Niska-hartiatyynynsuoja | Mikrokuitu

Niska-hartiatyynynsuoja | Mikrokuitu

39,90 €
sis. 24 % ALV
Miellyttävän pehmeä, hengittävä mikrokuitukankainen niska-hartiatyynynsuoja estää kaikkien nesteiden pääsyn läpi ja suojaa lialta ja kosteudelta.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Niska-hartiatyynynsuoja

Miellyttävän tuntuiset tyynynsuojamme ovat loistava tapa pitää tyynyt hyväkuntoisina ja hygieenisinä pitkään, sillä ne estävät pölypunkkien, bakteerien ja allergeenien kasvua. 

Miellyttävän pehmeät tyynynsuojamme pitävät tyynysi ennen kaikkea kuivana ja suojaavat tyynyäsi lialta, hieltä ja pölyltä, joten sinä voit nukkua turvallisesti ja rauhallisesti yösi.

Mikrokuitukankaan laatu

Pehmeä, hengittävä ja helppohoitoinen mikrokuitukangas on paras materiaali pitämään tyynyt, peitot ja patjat hyväkuntoisina pitkään. Jos haluat tutustua miellyttävään kankaaseen, lähetä viesti ja ihastu. Saat ilmaisen näytteen kotiisi parissa päivässä.

Tyynynsuoja kannattaa pestä ennen käyttöä, jolloin se saavuttaa optimaalisen koon ja pehmeän tuntuman.

Pestään 60 asteisella pesuohjelmalla ja tarvittaessa  95 asteessa, rumpukuivaus- ja silityskielto, kemiallinen pesu- ja valkaisuainekielto. 

Laadulla tehdyt, kotimaiset mikrokuitu-tyynynsuojat ovat edullinen ja ekologinen ratkaisu, koska ne kestävät oikein hoidettuina kymmeniä vuosia ja pitävät hyvää huolta tyynyistäsi.

Tilaa nyt mikrokuitu-tyynynsuojat ja nuku puhtaita unia!

  •  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Arvosana