Painopeiton suojapussilakana | Mikrokuitu
Painopeiton suojapussilakana | Mikrokuitu

Painopeiton suojapussilakana | Mikrokuitu

199,90 €
sis. 24 % ALV
Helppohoitoinen ja kestävä mikrokuitukankainen suojapussilakana, huolehtii painopeittosi hygieniasta vuosia, jotta sinä voit nauttia puhtaita ja raikkaita unia.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Vedenpitävä mikrokuitukankainen painopeiton suojapussilakana

Painopeitto rauhoittaa kehoasi ja mieltäsi sekä edistää unesi laatua. Siksi painopeitolla kannattaa käyttää kevyttä ja hengittävää, miellyttävän tuntuista pussilakanaa, joka suojaa peittoa kaikilta nesteiltä ja lialta.

Suojapussilakanassa painopeitto  pysyy raikkaana ja kuivana

Painopeiton puhtaanapito on tärkeää sen käyttöiän ja terveyshyötyjen kannalta. Painopeitto on kuitenkin vaikea pestä ja kuivattaa, joten se vaatii helppohoitoisen, kaikilta nesteiltä ja likaantumiselta suojaavan pussilakanan. Tämä helposti käsiteltävä ja pestävä suojapussilakana on suunniteltu erityisesti painopeitoille, joten suojapussilakanan päällä ei välttämättä tarvitse käyttää puuvillaista pussilakanaa.

Suojapussilakanan reunoissa ja kulmissa olevat nauhat solmitaan peitossa oleviin lenkkeihin ja alareunan vetoketju pitää peiton pussissaan.

Vedenpitävä kangaslaatu: Palosuojattu, kevyt mikrokuitukangas, valkoinen.

Hoito:  Suositellaan 60 asteisia pesuja ja tarvittaessa 90 asteisia. Suojalakana kannattaa pestä ennen käyttöä, jolloin suojapussilakana saavuttaa optimaalisen kokonsa ja pehmeän tuntumansa.

Tilaa nyt painopeiton suojapussilakana ja nauti puhtaita unia!

  •  Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.


Arvosana