Peiton suojapussilakana | Mikrokuitu
Peiton suojapussilakana | Mikrokuitu

Peiton suojapussilakana | Mikrokuitu

49,90 €
sis. 24 % ALV
Miellyttävän tuntuinen, vedenpitävä suojapussilakana pitää peiton hygieenisenä ja kuivana, jotta sinä voit nauttia mukavasti raikkaita unia.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Mikrokuitu-peiton suojapussilakana

Puhdas peitto on tärkeä asia, kun haluaa nukkua levollisia unia puhtaassa vuoteessa. Niinpä peitolle tehty suojapussilakana on käytännöllinen ratkaisu.

Vedenpitävä ja kestävä suojapussilakana

Full Moonin mikrokuitu-suojapussilakana on loistava valinta sinulle, jos haluat pitää peittosi hyväkuntoisena ja puhtaana. 

Full Moonin pehmeä suojapussilakana suojaa peittoa kaikilta nestevuodoilta ja on miltei välttämätön inkontinenssivaivasta kärsivälle.

Full Moonin mikrokuitu -suojapussilakanaa on vallan mainio apu vieraita majoittavalle, koska sitä voi käyttää sellaisenaan ilman sen päälle pedattavaa pussilakanaa.

Helppokäyttöinen peiton suojapussilakana

Peiton yläpään käsiaukot helpottavat pukemista ja alapään vetoketju pitää peiton pussissaan. Halutessasi saat veloituksetta suojapussilakanan yläkulmiin nauhat, jotka solmitaan peiton yläkulmien silmukoihin, jolloin peitto ei valu pois paikoiltaan. (Valitettavasti silmukat peitoista puuttuvat, joten ne sinun pitäisi itse laittaa tai laitattaa.)

Helppohoitoinen mikrokuitu-suojapussilakana

Suojalakana kannattaa pestä ennen käyttöä, jolloin se saavuttaa optimaalisen koon ja pehmeän tuntuman.

Miellyttävän tuntuinen, hiostamaton, suojapussilakana pestään 60 asteisella pesuohjelmalla ja tarvittaessa 95 asteisella, normaali rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu kielletty. Ei siedä valkaisuaineita.

Full Moon -suojapussilakana kaiken kokoisille peitoille

Mikään ei voita hyvää yöunta ja me haluamme auttaa sinua saavuttamaan sen. Siksi tarjoamme sinulle parasta mahdollista suojaa peitollesi on se minkä kokoinen tahansa. 

Kun peittosi on erikoismittainen, lähetä peiton mitat asiakaspalveluumme, jonka jälkeen vastaamme sinulle ja voit tilata suojapussilakanan räätälöidysti.

Meidän kotimaisin voimin tehdyt, mikrokuitukankaiset suojapussilakanamme ovat pehmeitä, kestäviä ja hengittäviä. 

Tilaa nyt mikrokuitu-suojapussilakana ja nauti puhtaita unia!

  •  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Arvosana