Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla
Pikapetauslakana | kampapuuvilla

Pikapetauslakana | kampapuuvilla

49,90 €
sis. 24 % ALV
Helpota lakanoiden vaihtoa! Pikapetauslakana on vaivaton laittaa ja pysyy sileänä levottominakin öinä.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Pikapetauslakana kampapuuvillaa

Pikapetauslakana on kehittämämme uutuus, jonka ansiosta voit heittää hyvästit rullautuville aluslakanoille ja vaivalloiselle petaamiselle. Kätevä lakana sopii kaikenlaisiin sänkyihin ja pysyy pitävästi paikoillaan levottominakin öinä - jolloin sinä saat nauttia paremmista yöunista.

Pikapetauslakana - helpompi pedata, parempi nukkua

Tämän päivän sänky- ja patjavalikoima tarjoaa yhä paremman valikoiman nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin. Paraskaan erikoispatja ei kuitenkaan auta, jos yö kuluu lakanaa kiskoen ja potkien, kuumasta hikoillen tai kylmästä täristen. Lakanavalinnalla onkin suuri vaikutus yöunien laatuun.


Full Moon pikapetauslakana on suunniteltu sekä parantamaan yöunia että helpottamaan arkea. Lakanan salaisuus on sen ainutlaatuisessa rakenteessa: lakanan päädyissä on taskut, joihin patjan ala- ja yläpää on helppo sujauttaa ja ottaa niistä pois. Lakanan pitkät sivut voi tämän jälkeen taittaa patjan alle tai jättää kauniiksi helmoiksi. Näin petaaminen käy vaivattomasti ja nopeasti ilman raskaan petauspatjan nostoa. Taskujen ansiosta lakana pysyy läpi yön sileänä ja ryppyyntymättä paikoillaan eikä sitä tarvitse korjata tai oikoa.

Sopiiko pikapetauslakana sinulle?

Onko sängyssäsi iso ja painava petauspatja? Oletko kyllästynyt vaivalloiseen lakananvaihtoon ja rullautuviin aluslakanoihin? Pikapetauslakana sopii kaikille, jotka haluavat vaihtaa petivaatteet vaivattomasti ja nauttia paremmista yöunista ilman lakanamyttyjä. Rajattoman kokovalikoiman ansiosta lakanan voi pedata kaikenlaisiin sänkyihin ja petauspatjoihin - voit myös teettää mittatilauslakanat edullisesti.


Helppokäyttöinen ja pitävästi pysyvä pikapetauslakana on syrjäyttänyt perinteisen aluslakanan monessa kodissa ja saanut erityistä kiitosta niin levottomilta nukkujilta kuin Tempur-patjojen omistajilta. Se sopii erinomaisesti myös yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin. Pikapetauslakana on ollut testattavana muun muassa sotaveteraanien kuntoutusosastolla Kaunialan sairaalassa. 

Entä tiesitkö, että voit käyttää pikapetauslakanaa myös asuntoautossa, veneessä sekä muissa erikoisemmissakin unipaikoissa?

Ihanan viileä kesällä, sopivan lämmin talvella

Kampapuuvillainen pikapetauslakana tuntuu silkkimäisen sileältä ihoa vasten. Kampapuuvilla on hengittävä ja helppohoitoinen kangaslaatu, joka kestää  pitkään runsaassakin käytössä ja se vain paranee käytettäessä. Pitkäkuituinen, perkaali puuvilla ei nukkaannu tai nyppyynny. Se sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille ja allergisille. Silkkimäisen sileä lakana tuntuu viileältä kuumina öinä ja lämpimältä kylminä. On myös kestävä valinta yöhikoiluun taipuvaisille.

  High Quality, percale, kampapuuvilla  40x40, 120x90/inch. 100 % puuvilla 

Jos haluat tutustua kampalaatuun, saat ilmaiset kangasnäytteet tästä - asiakaspalaute.

Pikapetauslakanan viisi valttia:

  •   Helppo laittaa ja ottaa pois
  •   Pysyy pitävästi paikoillaan
  •   Rajaton kokovalikoima
  •   Miellyttävät materiaalit
  •   Kotimainen laatutuote

Valitse pikapetauslakana patjasi koon mukaan. Lakanat on mitoitettu 1 - 7 cm vahvuisille patjoille kutistumisvaroineen.

Myös mittatilauksella

Jos petauspatjasi koko poikkeaa tavallisesta, kerro patjan leveys x pituus x korkeus/cm tästä: asiakaspalaute. Yhteydenottomme jälkeen voit tilata patjallesi mitoitetun lakanan.


Kuvassa pikapetauslakana vs. kuminauhalakana

>> Rouva Turusta koki kuminauhalakanat ryppyisiksi Tempur -patjoissa. Lähetimme hänelle pikapetauslakanan ja kuminauhalakanan vertailuun. Ja - katso, kuinka pikapetauslakana pysyy sileänä ja pitävästi paikoillaan.


+++++

"Minä vähän epäröin mahtaisiko mustat petivaatteet näyttää hyviltä, mutta se osoittautui turhaksi. Hyvältä näyttävät ja tuntuvat vielä paremmilta. Hyvin meni tuo muotoiltu tyynykin sisään ja pikapetauslakana oli helppo pujottaa raskaan petarin päälle. Ei enää pystypainia petaripussin kanssa. Kiitos hyvistä unista jälleen kerran." Marko Kärkkäinen 4.10.2015.

+++++

"Vastaanotin eilen tilaukseni moitteettomassa kunnossa. sopivasti samana päivänä toimitettiin uusi sänkymme. Ai että, kyllä on pienen ihmisen hyvä nyt! Suuret kiitokset laadukkaista tuotteista. Aina mukava kannattaa kotimaista." Satu Bergendahl

+++++

" Teidän lakanat on huippulaatua. Olen pitänyt pelkästään niitä kaikki nämä vuodet ja vasta nyt valkoinen on puhki." Kirsi Jarkkola

+++++

Nuku paremmin ja tilaa nyt pikapetauslakana!

  •  Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä? Ole yhteydessä tästä  - asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 ma-pe 9-17.
Arvosana
Satu

Lakana

Todella hyvä laatu ja helppo petaus tällä lakanalla ????. Hienoa, että saa isossakin koossa.
Tiia Syrjä

Pikapetauslakana

Kiitos paljon hyvästä palvelusta. Helmalakana on upean ryhdikäs ja silittämättäkin siisti.
Myös pikapetauslakana on helppo käyttää ja ylellisen tuntuinen.