Suorahelmainen helmalakana | harmaa Napakka
Suorahelmainen helmalakana | harmaa Napakka
Suorahelmainen helmalakana | harmaa Napakka
Suorahelmainen helmalakana | harmaa Napakka

Suorahelmainen helmalakana | harmaa Napakka

129,90 €
sis. 24 % ALV
Suoralinjainen, tyylikäs ja ryhdikäs harmaa helmalakana vuoteesi mitoilla.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Suorahelmainen helmalakana 

Oletko kyllästynyt sänkysi olemukseen ja haluat jotain uudenlaista? 

Tämä harmaa helmalakana peittää vanhan olipa se minkä värinen tahansa. Vastalaskokset jalkopään kulmissa asettuvat ryhdikkäästi ja helmat sivuilla laskeutuvat suorina. Noin 30 cm pituinen pääpuolen jatke taittuu patjan alle.


Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilaustuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Valmistamme helmalakanat yksilöllisesti vuoteesi mitoilla ja varsin edullisesti, koska yli 20 vuoden kokemus on hionut valmistuksemme huippuunsa. 

Tilaaminen mittatilauksella: Lähetä viesti asiakaspalveluun ja ilmoita sängyn mitat leveys x pituus x korkeus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata helmalakanan vuoteesi mitoilla.

Helman korkeus

Vuoteiden korkeudet vaihtelevat. Meiltä saat siistin ja huolitellun ilmeen petiin kuin petiin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla.

Helman korkeuden ilmoittaminen: Jos helman korkeusvalikosta et löydä oikeaa, valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita se tilauksen lopussa olevassa palkissa - lisätieto tilaukseen. 

Korkealaatuinen

Mattaharmaa helmalakana, vahvaa, kutistettua verhoilukangasta (100 % puuvilla) Pestään 30 asteisella pesuohjelmalla ja silitetään kosteana.   

Sopiiko helmalakana sinulle?

Sinun ei tarvitse arvailla kankaan laatua tai väriä. Lähetä viesti - saat näytteen parissa päivässä ja voit rauhassa katsoa sopiiko se makuuhuoneesi tunnelmaan. 

Miksi Full Moon helmalakana?

Kun puet sänkyysi uuden helmalakanan et pety, koska sitä ei tarvitse viritellä sopimaan tai pelätä sopiiko se enää pesun jälkeen? 

Tilaa nyt helmalakana, josta on iloa ja hyötyä vuodesta toiseen!

  •   Lähetämme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Kun haluat lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä , ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai  soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.


Arvosana