Suorahelmainen helmalakana | keltainen Napakka

Suorahelmainen helmalakana | keltainen Napakka

129,90 €
sis. 24 % ALV
Selkeälinjainen tosi napakka ja ryhdikäs suorahelmainen helmalakana vuoteesi mitoilla.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Suorahelmainen helmalakana keltaisena

Helmalakanalla uudistat vuoteesi olipa nykyinen sitten minkä värinen tahansa.  

Vastalaskokset jalkopään kulmissa ja helmat sivuilla asettuvat napakasti. Noin 30 cm pituinen pääpuolen jatke taitetaan patjan alle.


Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilaustuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Teemme helmalakanat varsin edullisesti, koska yli 20 vuoden kokemus alalla on hionut valmistuksemme huippuunsa. 

Tilaaminen mittatilauksella: Lähetä viesti asiakaspalveluun ja ilmoita sängyn leveys x pituus x korkeus/cmYhteydenottoni jälkeen voit tilata helmalakanan vuoteesi mitoilla.

Helman korkeus

Vuoteiden korkeudet vaihtelevat. Meiltä saat siistin ja huolitellun ilmeen petiin kuin petiin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla.

Helman korkeuden ilmoittaminen: Jos helman korkeusvalikosta et löydä oikeaa, valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita se tilauksen lopussa olevassa palkissa - lisätieto tilaukseen. 

Helppohoitoinen ja pitkäikäinen helmalakana

Hiostameton, nukkaantumaton, vahva kutistettu verhoilukangas. Pestään 30 asteisella pesuohjelmalla ja silitetään kosteana.

Sopiiko helmalakana sinulle?

Sinun ei tarvitse arvailla, miltä kangas näyttää. Lähetä viesti - saat näytteen kotiisi parissa päivässä ja voit rauhassa tutustua laatuun.

Miksi Full Moon helmalakana?

Kun puet sänkyysi uuden helmalakana et pety, koska sitä ei tarvitse viritellä sopimaan tai pohtia, millainen se on pesun jälkeen. 

Tilaa nyt helmalakana, josta on iloa ja hyötyä pitkän aikaa!

  •   Lähetämme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Kun haluat lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä , ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai  soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.


Arvosana