Suorahelmainen helmalakana | luonnonvalkoinen Napakka
Suorahelmainen helmalakana | luonnonvalkoinen Napakka

Suorahelmainen helmalakana | luonnonvalkoinen Napakka

129,90 €
sis. 24 % ALV
Suoralinjainen ja napakka luonnonvalkoinen helmalakana, jolla ehostat vuoteesi ilmeen.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Suoralinjainen helmalakana 

Tällä helmalakanalla vaihdat tummimankin sängyn luonnonvalkoiseksi. Vastalaskokset jalkopään kulmissa asettuvat  ryhdikkäästi ja helmat sivuilla laskeutuvat suorina. Noin 30 cm pituinen pääpuolen jatke taitetaan patjan alle.

Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilaustuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Valmistamme helmalakanat yksilöllisesti vuoteesi mitoilla ja varsin edullisesti, koska yli 20 vuoden kokemus alalla on hionut valmistuksen huippuunsa. 

Tilaaminen mittatilauksella: Lähetä viesti asiakaspalveluun ja ilmoita sängyn mitat leveys x pituus x korkeus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata helmalakanan vuoteesi mitoilla.

Helman korkeus

Vuoteiden korkeudet vaihtelevat. Meiltä saat siistin ja huolitellun ilmeen petiin kuin petiin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla.

Helman korkeuden ilmoittaminen: Jos helman korkeusvalikosta et löydä oikeaa, valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita se tilauksen lopussa olevassa palkissa - lisätieto tilaukseen. 

Helppohoitoinen ja nukkaantumaton

Helmalakana pestään 30 asteen pesuohjelmalla ja silitetään kosteana. 100 % maxipuuvilla, kutistettu, vahva verhoilukangas.    

Sopiiko helmalakana sinulle?

Sinun ei tarvitse arvailla kangaslaatua ja väriä. Lähetä viesti - saat näytteen kotiisi parissa päivässä ja voit rauhassa katsoa sopiiko se makuuhuoneesi tunnelmaan. 

Miksi Full Moon helmalakana?

Kun puet sänkyysi uuden helmalakanan et pety, koska sänkyysi mitoitettua helmalakanaa ei tarvitse viritellä sopimaan tai pohtia sen sopivuutta pesun jälkeen. 

Tilaa nyt helmalakana, josta on iloa ja hyötyä pitkään!

  •   Lähetämme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Kun haluat lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä , ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai  soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.


Arvosana
Martta

Juuri sopiva

Päädyin investoimaan FullMoon -helmalakanaan petyttyäni halpaan ketjuliikkeen tuotteeseen, joka aina valui lattialle, nukkaantui ja nuhraantui lyhyessä käytössä. Mallitilkun avulla päätös oli helppo tehdä ja puhelimitse sain apua mittojen ottamiseen. Tuote vastasi sovittua, sopii täydellisesti. Nyt on ryhdikäs, kunnollinen helmalakana!