Suorahelmainen helmalakana | musta Napakka
Suorahelmainen helmalakana | musta Napakka
Suorahelmainen helmalakana | musta Napakka

Suorahelmainen helmalakana | musta Napakka

129,90 €
sis. 24 % ALV
Laadukas, suorahelmainen helmalakana vuoteesi mitoilla ja helman korkeudella.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Suorahelmainen, musta helmalakana 

Tällä suorahelmaisella helmalakanalla peität vaaleimmankin sängyn rungon. Vastalaskokset jalkopään kulmissa ja helmat sivuilla asettuvat ryhtiinsä.  Noin 30 cm pituinen pääpuolen jatke taittuu patjan alle. 


Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilauksella tehdyt helmalakanat ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Valmistamme helmalakanat yksilöllisesti vuoteesi mitoilla ja varsin edullisesti, koska yli 20 vuoden kokemus on hionut valmistuksemme huippuunsa. 

Tilaaminen mittatilauksella: Lähetä viesti asiakaspalveluun ja ilmoita sängyn mitat leveys x pituus x korkeus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata suorahelmaisen helmalakanan vuoteesi mitoilla.

Helman korkeus

Meiltä saat siistin ja huolitellun ilmeen petiin kuin petiin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla.

Helman korkeuden ilmoittaminen: Jos helman korkeusvalikosta et löydä omaasi, valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita se tilauksen lopussa olevassa palkissa - lisätieto tilaukseen. 

Helppohoitoinen suorahelmainen helmalakana

Hiostamaton, kutistumaton helmalakana - laadukas vahva verhoilukangas (100 % puuvilla) Pestään 30 asteisella pesuohjelmalla ja silitetään kosteana.   

Sopiiko tämä helmalakana sinulle?

Sinun ei tarvitse arvailla, miltä helmalakanan laatu tuntuu ja näyttää. Lähetä viesti - saat kangasnäytteen tarkasteluusi ja voit rauhassa katsoa miellyttäkö se sinua.

Miksi Full Moon suorahelmainen helmalakana?

Kun puet sängyn uuteen helmalakanaan et pety, koska se sopii kuin hansikas käteen eikä sitä tarvitse viritellä sopimaan, Myös voit olla huoleton, koska helmalakana kutistumattomana pitää kutinsa pesun jälkeen. 

+++++

"Nyt vain odottelen uuden sängyn saapumista, että pääsen mittailemaan ja tilaamaan teiltä. Tilasin teiltä viime kevään tähän vanhaan sänkyyn helmalakanan, olen ollut todella tyytyväinen siihen ja harmittaakin, kun se jää nyt tarpeettomaksi. Palaan asiaan muutaman viikon sisällä." Auli Mättö

+++++

Tilaa nyt helmalakana, josta on iloa ja hyötyä pitkän aikaa!

  •   Lähetämme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Kun haluat lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä , ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai  soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.


Arvosana