Suorahelmainen helmalakana | oranssi Napakka

Suorahelmainen helmalakana | oranssi Napakka

129,90 €
sis. 24 % ALV
Suorahelmainen ryhdikäs, viimeistelty helmalakana vuoteesi mitoilla.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Suorahelmainen helmalakana 

Tämä tiilenpunainen suorahelmainen helmalakana uudistaa vuoteesi olipa nykyinen sitten minkä värinen tahansa, koska tiivis sisustuskangas peittää värin kuin värin. 

Vastalaskokset jalkopään kulmissa ja helmat sivuilla asettuvat napakasti. Noin 30 cm pituinen pääpuolen jatke taitetaan patjan alle.


Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilaksella tehdyt helmalakanat ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Valmistamme helmalakanat varsin edullisesti, koska yli 20 vuoden kokemus alalla on hionut valmistuksemme huippuunsa. 

Tilaaminen mittatilauksella: Lähetä viesti asiakaspalveluun ja ilmoita sängyn leveys x pituus x korkeus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata helmalakanan vuoteesi mitoilla.

Helman korkeus

Meiltä saat siistin ja huolitellun ilmeen petiin kuin petiin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla.

Helman korkeuden ilmoittaminen: Jos helman korkeusvalikosta et löydä oikeaa, valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita se tilauksen lopussa olevassa palkissa - lisätieto tilaukseen. 

Helppohoitoinen ja pitkäikäinen helmalakana

Hiostameton, nukkaantumaton, vahva kutistettu verhoilukangas. Pestään 30 asteisella pesuohjelmalla ja silitetään kosteana.

Sopiiko suorahelmainen helmalakana sinulle?

Sinun ei tarvitse arvailla, miltä kangas näyttää. Lähetä viesti - saat kangasnäytteen kotiisi parissa päivässä ja voit rauhassa tutustua laatuun ja väriin.

Miksi Full Moon suorahelmainen helmalakana?

Kun puet sängyn uuteen helmalakanaan et pety, koska sitä ei tarvitse viritellä sopimaan tai miettiä sen kokoa pesun jälkeen. 

Tilaa nyt suorahelmainen helmalakana, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa!

  •   Lähetämme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Kun haluat lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä , ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai  soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.


Arvosana