Suorahelmainen helmalakana | tummansininen Napakka
Suorahelmainen helmalakana | tummansininen Napakka

Suorahelmainen helmalakana | tummansininen Napakka

99,89 €
sis. 24 % ALV
Laadukas, hyvin istuva suoraheilmainen helmalakana suojaa vuoteen ja luo tyyliä makuuhuoneeseen.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Suorahelmainen helmalakana

Saat selkeän lookin vuoteeseen tällä suorahelmaisella helmalakanalla. 

Helmalakanan jalkopään kulmien vastalaskokset asettuvat kauniisti ja helmat laskeutuvat suorina. Noin 30 cm pituinen pääpuolen jatke taittuu patjan alle.

Kutistumaton ja hiostamaton suorahelmainen helmalakana on vahvaa maxipuuvillaa, joka peittää nykyisen sänkysi olipa se minkä värinen tahansa.

Helppohoitoinen, pestään 30 asteen pesuohjelmalla ja silitetään kosteana.  

Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilaustuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Valmistamme helmalakanan varsin edullisesti, koska yli 20 vuoden kokemus alalla on hionut valmistuksen huippuun. 

Tilaaminen mittatilauksella: Lähetä viesti asiakaspalveluun ja ilmoita sängyn  leveys x pituus x korkeus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata sinulle räätälöidyn helmalakanan.

Helman korkeus

Meiltä saat siistin ja huolitellun ilmeen petiin kuin petiin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla.

Helman korkeuden ilmoittaminen: Jos valikosta et löydä oikeaa, valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita se tilauksen lopussa olevassa palkissa - lisätieto tilaukseen. 

Sopiiko tämä suorahelmainenhelmalakana sinulle?

Sinun ei tarvitse arvailla, kangaslaatua eikä väriä? Lähetä viesti - saat ilmaisen kangasnäytteen kotiisi ja voit rauhassa katsoa miellyttääkö napakan laatu ja tumma sininen sinua.

Miksi Full Moon suorahelmainen helmalakana?

Kun puet sängyn uuteen helmalakanaan et pety, koska sitä ei tarvitse viritellä sopimaan ennen pesua eikä sen jälkeen, koska helmalakana on kutistumaton.

Tilaa nyt suorahelmainenhelmalakana, josta on iloa ja hyötyä pitkään!

  •   Lähetämme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai  soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17, kun haluat  lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä. 
Arvosana