Suorahelmainen helmalakana | valkoinen Napakka
Suorahelmainen helmalakana | valkoinen Napakka

Suorahelmainen helmalakana | valkoinen Napakka

129,90 €
sis. 24 % ALV
Suoralinjainen, ryhdikäs helmalakana ehostaa ja viimeistelee vuoteesi ilmeen. Helmalakana, joka on tiptop myös pesun jälkeen.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Suorahelmainen helmalakana 

Oletko hakemalla hakenut sänkyysi mitoitettua suoralinjaista helmalakanaa? Et ole ainoa, sillä helma usein jää lyhyeksi tai se muuten ei miellytä.

Meiltä saat helmalakanan, joka ei ole pikkasen sinne päin vaan tehty vuoteesi mitoilla.   

Selkeälinjainen, suorahelmainen helmalakana

Helmalakanan jalkopään kulmien vastalaskokset asettuvat ryhtiinsä ja helmat laskeutuvat suorina. Noin 30 cm pituinen pääpuolen lipare taittuu patjan alle.

Laatu: Vahva,kutistettu verhoilukangas (100% puuvilla), jolla peität nykyisen olipa se sitten minkä värinen tahansa. 

Helppohoitoinen ja pitkäikäinen

Pestään 30 asteen pesuohjelmalla ja silitetään kosteana.  

Mittatilaushelmalakana

Yleensä mittatilauksella tehdyt helmalakanat ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Teemme helmalakanan varsin edullisesti, koska yli 20 vuoden kokemus alalla on hionut osaamisemme huipputasolle.

Helman korkeus

Meiltä saat siistin ja huolitellun suorahelmaisen helmalakanan petiin kuin petiin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla.

Sopiiko suorahelmainen helmalakana sinulle?

Sinun ei tarvitse arvailla helmalakanasi kangaslaatua eikä väriä? Lähetä viesti ja saat ilmaiset kangasnäytteet kotiisi parissa päivässä ja voit rauhassa valita mieleisen kymmenestä eriväristä.

Miksi Full Moon suorahelmainen helmalakana?

Kun puet sänkysi ryhdikkääseen suorahelmaiseen helmalakanaan voit nauttia vuoteesi uudesta olemuksesta. Kutistumisvaaran voit myös unohtaa, sillä helmalakana on kutistumaton.

+++++

" Hei, kiitos paljon hyvästä palvelusta. Helmalakana on upean ryhdikäs ja silittämättä siisti. Myös pikapetauslakana on helppo käyttää ja ylellisen tuntuinen.Tiia Syrjä 26.5.2021."

+++++

Tilaaminen mittatilauksella: Lähetä viesti asiakaspalveluun ja ilmoita sängyn  leveys x pituus x korkeus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata sinulle räätälöidyn helmalakanan.

Tilaa nyt suorahelmainen helmalakana, josta on iloa ja hyötyä pitkään!

  •   Lähetämme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Kun haluat lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä , ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai  soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.


Arvosana
Christa

Suorahelmainen helmalakana, valkoinen Napakka

Ihan täydellinen helmalakana, todella hyvää materiaalia ja laadukasta työtä! Helman sai neljälle sivulle joten sänky näyttää hyvältä joka suunnasta :)
Enni

Erittäin tyytyväinen asiakas

Tummanharmaa sängynrunko ja mustat sängynjalat ei näy yhtään läpi täydessä auringonpaisteessakaan. Kangas laskeutuu kauniisti ja valkoinen väri on todella valkoinen. Tyylikäs ja tuo ryhtiä.